ΜΕΝΟΥ

Ακυρώσεις και επιστροφές

Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλ. +30.2810542518 (η χρέωση διαφέρει αναλόγως τον πάροχο τηλεπικοινωνιών που χρησιμοποιείτε) και θα σας ενημερώσουμε για τις απαιτούμενες ενέργειες, όπως η σύνταξη ενός email με το αίτημα επιστροφής των προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά σας όπως προβλέπει το άρθρο 4 του Ν.2251/1994 και μπορείτε να επιστρέψετε μια παραγγελία μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παράδοσή της, εφόσον δεν έχετε ανοίξει τις συσκευασίες των προϊόντων και έχετε φυλάξει την απόδειξη παράδοσης.

Για την επιστροφή της παραγγελίας χρεώνεστε τα όποια έξοδα επιστροφής υπάρχουν. Θα βρείτε την διεύθυνσή μας στο έγγραφο που συνόδευε την παραγγελία σας. Θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την ορθή παραλαβή των προϊόντων και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός τριάντα (30) ημερών.

Επιπλέον, ο χρήστης έχει το δικαίωμα σύμφωνα με την 2013/11/ΕΕ οδηγία να κινήσει τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL)

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια για την επίλυση της είναι τα Δικαστήρια της έδρας της εταιρείας ήτοι τα Δικαστήρια Ηρακλείου Κρήτης

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart