ΜΕΝΟΥ

Εταιρεία

Υφαντουργία Κρήτης

Στην ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΚΡΗΤΗΣ σχεδιάζουμε και παράγουμε παραδοσιακά υφαντά από το 1980 έχοντας ως αποστολή μας να μεταφέρουμε στους πελάτες μας την παράδοση και τη λαϊκή κληρονομιά της Υφαντικής Τέχνης μέσα από τα προϊόντα μας. Στην ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΚΡΗΤΗΣ διαθέτουμε:

  • Άριστη ποιότητα πρώτων υλών
  • Εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Μακρόχρονη εμπειρία που μεταβιβάστηκε από γενιά σε γενιά

Αρχικά ξεκινήσαμε δημιουργώντας υφαντά με κλασικά μοτίβα και γεωμετρικό διάκοσμο από την κρητική παράδοση. Σταδιακά διευρύναμε τα σχέδιά μας και προσαρμόσαμε την ελληνική παραδοσιακή τέχνη στις σύγχρονες απαιτήσεις της Υφαντουργίας.

Το 2007 αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συστηματική και συνεχή βελτίωση και θέλοντας να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας, μεταφερθήκαμε στο νέο Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) στην Ανώπολη Γουβών Ηρακλείου. Προσπαθούμε συνεχώς να προσαρμοζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Ο καινούργιος μας χώρος πλαισιώθηκε από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και αποθήκες που εξυπηρετούν όσο το δυνατό περισσότερες παραγγελίες σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Σήμερα, η οικογένειά μας συνεχίζει την προσπάθεια για την ολοκληρωμένη ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας οικονομικά συμφέρουσες λύσεις χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Η επιτυχημένη πορεία που έχουμε διανύσει όλα αυτά τα χρόνια αντανακλά την προσήλωση στο όραμά μας.

Παράγουμε ελληνικά με αγάπη και μεράκι

{{activeDateText}}

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart