ΜΕΝΟΥ

Custom Δημιουργίες

Σχεδιάζουμε το προϊόν όπως το θέλετε!

Καλύπτουμε όλες τις εταιρικές σας ανάγκες με τα πιο ξεχωριστά αναμνηστικά δώρα!

Τι κάνουμε για εσάς:

Φτιάχνουμε την τσάντα που επιθυμείτε

Προσφέρουμε ποιοτικές και όμορφες τσάντες

Κεντάμε ή τυπώνουμε το λογότυπό σας

Δημιούργησε το προϊόν σου!

Anissa Beach & Village Hotel
Το Anissa Beach & Village Hotel επιλέγει δικές μας τσάντες για να προσφέρει σε επιλεγμένους πελάτες του.
ΕΠΣΗ Ηρακλείου
Η ΕΠΣΗ Ηρακλείου μας προτίμησε για την δημιουργία του αναμνηστικού δώρου βουργιας που δόθηκε στους παλαίμαχους της INTER μετά της διεξαγωγή του φιλικού αγώνα Ελλαδα- Ιντερ που έγινε στην πόλη μας για φιλανθρωπικό σκοπό.
Πικράκης Α.Ε
Η εταιρεία Πικράκης Α.Ε στηρίζοντας το 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», έδωσε παραδοσιακό χρηστικό δώρο στους σύνεδρος μία παραδοσιακή βούργια.
TEDex
Το ΤEDex, το γνωστό συνέδριο με σκοπό «τη διάδοση ιδεών που αξίζουν», στην διοργάνωσή του στα Ανώγεια μας προτίμησε για την δημιουργία της ξεχωριστής αναμνηστικής τσάντας με άρωμα Κρήτης.
APOLLONIA BEACH RESORT & SPA
Για το APOLLONIA BEACH RESORT & SPA φτιάξαμε σακίδια με το λογότυπό του , για τους πελάτες του.
CROP • Roastery • Brewery
Το CROP • Roastery • Brewery προσέφερε χριστουγεννιάτικο δώρο στους συνεργάτες και εργαζόμενους μαύρο backpack .Επίσης επέλεξε εμάς για την κατασκευή πετσέτας με μεταλλικό κρίκο για τους barista του.
Theartemis Palace
Πρωτότυπη ιδέα το δώρο που προσέφερε στους πελάτες του για χρόνια το Theartemis Palace για το πρωινό και το γεύμα τους , ένα σετ σουπλά με πετσέτα φαγητού.
ΤEDex
Το ΤEDex, το γνωστό συνέδριο με σκοπό «τη διάδοση ιδεών που αξίζουν», στην διοργάνωσή του στο Ηράκλειο, μας προτίμησε για την δημιουργία της τσάντας που περιείχε το υλικό του . Τσάντα στην οποία συνδυάστηκε η μεταξοτυπία με το κέντημα.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart